Starptautiskās maģistra studiju programmas studējošie apmeklē maizes ceptuvi "Lāči"
6. oktobrī starptautiskās maģistra programmas "Lauksaimniecības un pārtikas biznesa vadīšana" maģistranti studiju kursa "Inovācijas pārtikas sistēmā" ietvaros apmeklēja maizes ceptuvi "Lāči", kuras laikā iepazinās ar maizes gatavošanas tehnoloģisko procesu, kā arī ar Latvijas tradicionālās rudzu maizes sarežģīto gatavošanu.
Vizītes laikā studentiem bija iespēja nogaršot dažādus maizes veidus, lai labāk izprastu atšķirības starp baltmaizi un rupjmaizi, starp studentu iecienīto un tradicionālo. Studenti ekskursijas laikā izzināja ne tikai tehnoloģiskos procesus, bet arī jautājumus, kas saistīti ar eksportu ar uzņēmuma struktūru, biznesa veidošanas principiem, kā arī uzņēmuma pieredzi bezatkritumu pieeju izmantošanā.